Search
  • Diego Guidone

Mijn ervaring met trainen tijdens Covid-19

Updated: Sep 4, 2020

Als je dit bericht in het Engels wilt lezen, klik dan hier.


Trainen tijdens Covid-19 was en is nog steeds zeer interessant. Toen de quarantaine in maart begon, was het een zware klap. We konden niet meer naar buiten, behalve voor de noodzakelijke dingen, dus moesten we de school voorlopig sluiten. Tijdens de eerste weken moest ik dus een nieuwe routine hanteren. Sindsdien ben ik veel gaan trainen met de wooden dummy, lange stok en messen. Ik probeer minstens 1 uur per dag te trainen, sinds ik elke dag thuis ben. Dit heeft mijn Ving Tsun serieus bevorderd. Nu zijn we 6 maanden verder en het heeft wonderen gedaan. Ik ben een stuk sterker en sneller geworden, en mijn lichaamscoördinatie is veel verbeterd. Wat ik dus heb geleerd uit deze ervaring is een echte cliché en dat is, dat je altijd moet proberen het beste uit de situatie te halen.

STAY SAFE!11 views0 comments

Recent Posts

See All
 

+32471774253

Follow

  • Facebook
  • Instagram

©2019 by Ving Tsun School Antwerpen. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now